Fem Sant Antoni

Quin barri volem?

Què fem?

Els veïns tenim el dret, i també el deure, d’incidir sobre els aspectes que afecten el nostre entorn, com ara serveis públics, urbanisme, medi ambient, educació, cultura, salut, habitatge, model econòmic, cohesió social…

En aquest sentit, creiem que l’urbanisme determina la nostra qualitat de vida i afecta tots els àmbits abans esmentats. En un moment en què el barri s’està transformant profundament (Avinguda Paral·lel, Mercat de Sant Antoni, Avinguda Mistral…), els veïns hem de participar activament en l’elaboració dels projectes urbanístics i no ser simplement consultats i amb prou feines.

Pensem que el nostre barri no és un territori aïllat i que compartim objectius sobre el model de ciutat que volem amb els barris veïns de l’Eixample Esquerre, Poble Sec, Raval… Per tant, tot i que la nostra prioritat sigui el barri, també hi volem obrir espais de col·laboració que donin una visió de conjunt i de qualitat de ciutat.

L’objectiu de Fem Sant Antoni és, doncs, contribuir a millorar i a transformar el barri de Sant Antoni perquè amb la participació de tots i de totes esdevingui el barri que volem.

 

A %d bloguers els agrada això: