Fem Sant Antoni

Quin barri volem?

L’Hort de les idees

L’HORT DE LES IDEES

Sant Antoni es un barri densament poblat, sense gairebé zones verdes on relaxar-se. La rehabilitació del Mercat de Sant Antoni ens ha obert la possibilitat d’imaginar una nova distribució urbanística, en la que obrir places pels veïns i veïnes i destinar-les a reduir la intensitat del trànsit i la contaminació ambiental, afavorint la instal·lació de més massa arbòria i vegetal. De manera simbòlica a l’Hort de les Idees penjen propostes per començar a dibuixar quin ús voldríem per les futures places del nou Mercat i el seu entorn. Ja hem recollit unes quantes:

Pensem el Mercat entre totes
Resum Documentat de la xerrada Imaginem els Patis i l’Entorn. Calabria 66 15/01/16. Amb idees i propostes concretes pensades per Joan Rieradevall, veí del barri i expert en ecodisseny i ecologia ambiental urbana.

Imaginem els patis i l’entorn mercat de sant antoni

Com t’imagines els patis delnou mercat de sant antoni?

FemSantAntoni_propostes_Mercat_nov 2015_2

Amb la instal·lació de les carpes del Mercat provisional en un tram de la Ronda de Sant Antoni  ha quedat demostrada que aquesta via no és essencial pel trànsit rodat intens de la ciutat. Proposem doncs que  un cop instal·lades de nou les parades de fresc i de roba al nou Mercat, la zona de la Ronda esdevingui un passeig per a vianants  que ampliï la zona de reducció de contaminació al centre de la ciutat. Ja tenim algunes propostes:

T’imagines que la ronda de sant antoni fos per als vianants?

FemSantAntoni_propostes_Ronda_nov 2015_2

A %d bloguers els agrada això: