Fem Sant Antoni

Quin barri volem?

Fem el Jardí del veïnat!

Els veïns i les veïnes de Sant Antoni sabem que al barri nostre gairebé no tenim verd ni jardins. El que hi ha a l’avinguda Mistral és dins un aparador i entre reixes des de fa molts mesos. És tan escàs i fràgil que el tenim en vitrines. I és per això que en reclamem l’alliberament. Hi ha diverses solucions tècniques i ben estètiques per delimitar-lo o protegir-lo. Però no pot ser que l’espai verd sigui tan minso i a sobre estigui enreixat.

El diumenge 22 de gener, coincidint amb les Festes de Sant Antoni, vàrem alliberar un tros de jardí convertint-lo en “Jardí del Veïnat”. L’acció va ser compartida per veïns i veïnes aportant les nostres plantes, i fins i tot un nesprer que ara creix ben feliç. Vam plantar caputxines, algunes aromàtiques i plantes crasses, ben mediterrànies totes elles. També va participar en l’acció el col·lectiu LabArt, un grup de teixidors/es urbanes que fomenten la participació ciutadana amb tallers on fil i roba de tota mena hi són útils i presents. Ara hi ha un arbre que es fa fort envoltat suaument de llanes de colors. La intenció és que les persones del barri més properes al “Jardí del Veïnat” siguin les qui el reguin, en tinguin cura i l’ajudin a créixer.

Pròximament alliberarem més espais per anar construint el “Jardí del Veïnat” entre totes les persones que vulgueu participar en aquest projecte veïnal.  

Volem…

+ VERD! − tanques
+ ARBRES! − ciment
+ VEÏNAT! − especulació

PERQUÈ EL BARRI ÉS PER VIURE-HI!!!

%d bloggers like this: