Sovint, una imatge val força més que mil paraules. Com la dels bars i restaurants del carrer Parlament, al nostre barri.

46 bars i restaurants en tres illes de cases!!!

Els veïns i les veïnes del carrer Parlament i voltants s’estan quedant sense espai per viure, per comprar, per compartir i fer xarxa. Tot el carrer i adjacents s’han convertit en un parc temàtic de bars, vermuteries, restaurants i cafeteries “cuquis”. I a sobre, aquests establiments comporten sorolls, sortides de fums, terrasses que envaeixen l’espai comú i ens dificulten el pas, i gent i més gent que passa però que no hi viu.

Tenir algun bar al barri, i de barri, ja ens agrada. A tots ens ve de gust anar a prendre alguna cosa de tant en tant. Però quan no hi ha gairebé res més i la cosa s’escampa d’aquesta manera, hi ha alguna cosa que no funciona.

Punt i a part per les obres il·legals de “La Molanta”, el punt groc, denunciades pel veïnat reiteradament a l’Ajuntament i la Guàrdia Urbana, però que continuen la seva activitat sense fer cas de les denúncies. Estarem ben atentes.

I també estarem atentes a tots aquells establiments que no compleixin amb les normatives de terrasses, sorolls i altres. Així com en la defensa de totes les persones amb problemes de mobilitat i altres dificultats, especialment persones cegues, que troben tota mena d’obstacles a banda i banda de les voreres, amb la desorientació i els riscos consegüents.

Animem, doncs, al veïnat que ens contacti per denunciar tot aquest seguit de situacions que ens afecten, perjudiquen i violenten.

El barri és per viure-hi!

No ens faran fora!

 

Anuncis