Des de FSA Ambiental/Espai urbà seguim amb el projecte d’alliberar espais al barri i convertir-los en ‘Jardí del Veïnat’. Ens fixem en zones malmeses a les quals per diverses raons no hi pot arribar la cura municipal i que sovint descobrim com a espais pelats disposats a acollir tota mena de brutícia. La intenció final és afavorir que allà on hi havia un terra pelat i malmès hi creixin ara plantes i flors primaverals, i que siguem els veïns i les veïnes de ben a la vora les qui en tinguem cura i sentim nostre aquest ‘Jardí del veïnat’ que anem construint.

Però han passat coses que ens fan reflexionar. D’una banda, va desaparèixer el ‘Jardí del veïnat’ que vàrem plantar en un tros sense herba i engabiat de l’Avinguda Mistral. De l’altra, l’acció que havíem previst per aquest 25 de març, coincidint amb la Mistralçotada, plantejava dificultats importants. Volíem crear un nou “Jardí del Veïnat” als Jardinets de l’Alguer, en un tram realment depauperat. Però des de l’Ajuntament es demanen permisos i tràmits i ara ja no hi ha temps. Tampoc hem volgut que l’acció d’enjardinament veïnal fos efímera i pogués durar un altre cop quatre dies…

Per tant, desconvoquem per trobar noves fórmules que permetin una participació activa de tot el veïnat. Estigueu atentes a les properes propostes! I us animem a sumar-vos-hi per convertir Sant Antoni en un barri on hi hagi:

+ VERD! − tanques
+ ARBRES! − ciment
+ VEÏNAT! − especulació

PERQUÈ EL BARRI ÉS PER VIURE-HI!!!

 

 

Anuncis