Vols veure i votar totes les propostes que des de Fem Sant Antoni hem aportat al procés participatiu del Pla d’Actuació Municipal?

Sense entrar a valorar la fase de participació ciutadana exprés del PAM i PAD (ho farem properament) us presentem les propostes presentades per Fem Sant Antoni tant en debats presencials com introduint-les directament al web decidim.barcelona.cat.

La majoria fan referència als temes que estem treball de forma prioritària, l’activació del veïnat per decidir entre totes el futur del barri.

El model econòmic del nou Mercat, la planificació urbanística dels patis, la Ronda i els carres de l’entorn més l’av Mistral, els interiors d’illa, l’edifici de la casa Tarragó (Carboneria), l’afectació del turisme al barri juntament amb un nou model de governança amb uns consells de barri amb més capacitat de decisió política, una societat més transparent i justa, són la major part de les propostes que demanem que ens donis el teu recolzament entrant al web https://decidim.barcelona.cat

Tot seguit el facilitem els enllaços per poder trobar les nostres propostes.

  1. Propostes introduïdes directament al web https://decidim.barcelona/users/14106
    Trobaràs la llista de les propostes.
    Pots votar les que creguis oportú entrant en cada una d’elles.
  2.  Propostes presentades en el debat presencial https://decidim.barcelona/meetings/turisme-i-barri-mobilitat-bus-turistic-mercat-allotjaments-sessio-2-eixample
    En aquest enllaç trobaràs les propostes que es van presentar durant el debat. Algunes són de Fem Sant Antoni i altres no. També en aquest cas et demanem que votis les que consideris convenient.

 

Recordeu que el dispositiu acaba el proper 9 d’abril. D’aquí podeu deduir un dels fets a valorar negativament d’aquest procés participatiu exprés.

Anuncis