Fem Sant Antoni hem participat activament en la 1a fase del procés participatiu de la Planificació Integral de l’avinguda del Paral·lel que s’ha desenvolupat entre febrer i juny de 2015 juntament amb altres associacions i col·lectius dels barris de Sant Antoni, Raval i Poble-sec.
Durant aquest mesos s’han dut a terme diverses sessions i tallers participatiu sota la dinamització i el recolzament tècnic de la cooperativa d’urbanisme Raons Públiques, entitat contractada per l’ajuntament de Barcelona a tal efecte.
 tallerparal2
L’objectiu d’aquesta 1a fase ha estat assentar les bases de les pròximes fases del procés, identificar les temàtiques que cal desenvolupar i les estratègies amb les quals dur-ho a terme, fent èmfasi en els aspectes clau per a garantir la implicació dels diferents actors i la manera com garantir la diversitat, la representativitat i l’amplitud de participants, un dels aspectes primordials per avalar la validesa i l’abast de les conclusions a les quals s’arribi en un procés participatiu de planificació com aquest.
Els temes i reptes identificats que seran objecte del treball participatiu passat l’estiu es poden presentar resumits i agrupats en 3 nivells
1.- Millora de la coordinació i el mètode de participació
Imatge inserida 4
2.- Temes i reptes a escala dels 3 barris
Imatge inserida 2
3.- Temes i reptes a escala de l’avinguda
Imatge inserida 3
Finalment un  resum en una imatge.
paral
En l’extens document de l’informe final  d’aquesta 1a fase hi trobareu tota la feina feta.
Anuncis