CALÇOTADAStAntoni15

La calçotada té també la voluntat de reivindicar el paper dels carrers i places com a espais públics on poder dur a terme l’exercici cívic i emancipador de l’acció ciutadana.
Entenem que els poders públics i, més concretament, els governs municipals, han de garantir i facilitar l’activitat associativa, especialment en tot allò que contribueix a la promoció, el desenvolupament i el compromís social de la ciutadania.
El fet d’organitzar esdeveniments d’aquestes característiques és una manera de declarar la nostra exigència per viure en un espai públic símbol de la gent que l’estima i que el vol defensar en un projecte de país just i lliure. Amb aquesta finalitat s’han creat diferents comissions de treball on tothom està convidat a aportar allò que pugui.
Aprofitem l’arribada del bon temps per fer una bona calçotada a l’aire lliure, on puguem coincidir i conversar amb els nostres veïns i veïnes. Constatarem –n’estem segurs!- que els beneficis col·lectius d’aquestes trobades compensen amb escreix els esforços que s’hi esmercen.

Anuncis